GOYOGI KOMMER TILL SVERIGE!

GOYOGI KOMMER TILL SVERIGE!

GOYOGI KOMMER TILL SVERIGE!

Äntligen har vi på GOYOGI valt att expandera och säljer nu från och med den 22 juni 2019, våra produkter i ett nytt nordiskt land, nämligen Sverige!

Det är fantastiskt att äntligen låta våra svenska kunder få ta del av vårt breda sortiment av sportkläder, yogautrustning och mode”, säger Jannie Kongsfelt, ägare och grundare av GOYOGI, sedan 2014.

Med nu fem år i branschen har vi ända sedan start, värderat en stark gemenskap med både kunder och leverantörer, för att kunna skapa en trygg atmosfär där genuina relationer och utbyten av erfarenheter står till grund för fina kundupplevelser och partnerskap. Lanserat som ett uteslutande online-företag, öppnade vi under 2017 vår fysiska butik i Köpenhamn, Danmark.

Med ett stort utbud av kläder och utrustning för träning både inomhus och utomhus, erbjuder vi på GOYOGI personlig service online, till de kunder som vill ha råd och vägledning för det optimala valet för just dig och dina behov! Vi vet att t.ex. välja rätt yogamatta bland djungeln av alla olika modeller, kvaliteter, funktioner och färger, minst sagt kan vara en utmaning, vilket är anledningen till att vi finns tillgängliga för support via antingen mail där vi försöker svara inom 24 h, eller på telefon.

Med ett väl utvalt sortiment har vi skapat ett universum av de enligt oss, allra bästa yoga-och sportmärkena som finns på marknaden. Självklart tar vi gärna emot tips och feedback från er, då vi är övertygade om att vi tillsammans med våra kunder upptäcker de allra bästa produkterna.

Vi ser fram emot att höra från just dig och få leverera enastående produkter som kommer att förgylla både din vardag och träning! Med det sagt, är du självklart också otroligt välkommen in till vår butik i Köpenhamn, ifall du skulle ha vägarna förbi.

För att fira att vi nu även finns på den svenska marknaden, vill vi ge alla våra svenska kunder 15% rabatt, när du signar upp dig på vårt nyhetsbrev.

Vi ses på www.GOYOGI.se

Namaste,

GOYOGI team

Mail: support@goyogi.se 

Telefon: +45 20 27 17 45 

Facebook: https://www.facebook.com/GOYOGISE/

Instagram: https://www.instagram.com/goyogi.dk/

Tillbaka till blogg