Manduka PRO Travel Mat - äntligen är den här!

Manduka PRO Travel Mat - äntligen är den här!

Äntligen är den här! Manduka PRO Travel Mat är den ultimata mattan för dig som ofta är på resande fot men samtidigt inte vill kompromissa på kvalitet.

Nu kan du nämligen få både hållbarheten, prestandan och den support som Manduka PRO ger, men i reseformat! För att du enkelt ska kunna packa ner den antingen i resväskan eller i din ryggsäck, kan du vika ihop mattan så den tar minimalt med plats.

Manduka PRO Travel Mat

Tack vare den otroliga hållbarheten, erbjuder vi även en livstidsgaranti vid ditt köp, då vi vet att den här mattan kommer följa med dig så länge du vill. För att förebygga att svett glider in i mattan är den utrustad med en sluten cellyta vilket gör att den bekväma känslan från underlagets höga densitet bibehålls och slits alltså inte ut, trots daglig användning. Det funktionella materialet gör att den även är väldigt enkel att tvätta, något som självklart rekommenderas för att du ska ge din matta de bästa förutsättningarna för att alltid kunna hållas ren och fräsch.

Gjord av ett material som är fritt från gifter, är mattan 100% latexfri och OEKO-TEX-certifierad. Mattan väger inte mer än 1,1 kilo och mäter 180 x 60 cm.

Välj bland fyra olika färger: Black, Midnight, Sage och Indulge.

Manduka PRO Travel mat four colors

Kort och gott är det här mattan som kombinerar lätthet och bra hållbarhet samtidigt som den ger dig både ett fantastiskt grepp och stöd - även när du är på språng.

Tillbaka till blogg