Nyheter

Nyheter

Nyheter

Behöver du en färgstark uppsättning, eller vill du kombinera färgerna som passar din stil, utforska sedan våra nyheter, det finns massor av kläder och utrustning som kan fräscha upp både stämningen och din yogagarderob.

 

 

Bliv klar til yoga. En af de helt nye farver som du kan pryde din yoga garderobe med, er blandt andet denne sprøde oliven grønne farve. En anden nyhed i GOYOGI er denne feminine og rummelige yogataske. Så smid din yogamåtte, vandflaske og tøj i og du er klar til yoga. 

 

Är du på språng? då är detta läckra tillbehör ett bra förslag på vad som kan göra din yogaupplevelse enklare. Den smarta och mycket rymliga Kintobe -väskan kan innehålla nycklar, telefon, vattenflaska och mycket mer. Ett erbjudande om en utsökt vattenflaska är Swell Traveler -flaskan som håller din drink varm i upp till 12 timmar och kall i 24 timmar. Använd till exempel våra läckra nya yogates.

 

Nyheter för män

Välkommen till det nya märket Virtus, som erbjuder bekväma stilar i mjukt material som finns i flera färger. De lätta och smidiga byxorna som kan användas för yoga och meditation, eller bara för vardagsbruk. Är du hög? då kan vi rekommendera en av våra yogamattor med extra längd. B-Mat everyday är i naturgummi och finns i 180 cm och 215 cm i längd.

Tillbaka till blogg