VI ÄLSKAR GIRLFRIEND COLLECTIVE!

VI ÄLSKAR GIRLFRIEND COLLECTIVE!

VI ÄLSKAR GIRLFRIEND COLLECTIVE!

Äntligen har vi tagit in fantastiska produkter från varumärket vi fått många förfrågningar om. Självklart har vi lyssnat på våra kunder och kan därför nu stolt presentera vårt fina utbud av både leggings, sporttoppar och shorts i olika modeller och färger från GIRLFRIEND COLLECTIVE.

Framställda och producerade av återvunna plastflaskor som tagits upp från haven, är produkterna både slittåliga och otroligt bekväma, menade att förespråka en medvetenhet kring konsumtion som i sin tur bidrar till ett hållbart miljötänk.

Med visionen att kunna vara ett varumärke som passar just dig, erbjuder GIRLFRIEND COLLECTIVE leggings i storlekar som sträcker sig mellan XXS till 6XL, något som vi på GOYOGI tycker är helt fantastiskt. Om din storlek inte finns tillgänglig på vår hemsida, får du därför mer än gärna maila eller ringa oss, så ser vi till att vi skickar dig just din storlek.

Tack vare sin fantastiska passform och höga midja, har alla produkter en lätt kompression som gör att de sitter väldigt smickrande på kroppen. Både deras leggings, shorts och sporttoppar erbjuds i matchande set, alla till ett rimligt pris. Investera i ett plagg eller två från GIRLFRIEND COLLECTIVE och du kommer inte ångra dig.

Tillbaka till blogg