Besök oss i Köpenhamn

Goyogi började uteslutande som ett online-företag, men som med allt annat i vårt yogauniversum så kände vi att för vägledning krävs närvaro, vilket vi ville uppnå genom att få träffa våra kunder fysiskt. I vår butik vill vi alltså få träffa våra underbara kunder och samtidigt låta de få sina sinnen aktiverade genom att kunna känna på materialen, få personlig service och utbyta erfarenheter som kan vara till stor hjälp när det kommer till att hitta rätt produkter.

I vår butik är erfarna yogis redo att vägleda dig för att du ska hitta det som passar bäst för just dig och din träning. Alla är vi olika och med det sagt vet vi hur viktigt det är med bra råd för att kunna göra träningen både roligare och effektivare!

På Goyogi är vi stolta över att veta att de produkter vi erbjuder är riktigt bra. Alla produkter som du hittar hos oss testas av våra anställda och vi använder dem i vår dagliga träning.

Goyogi står för kvalitet, äkthet, fantastisk utrustning och bra vägledning för din yoga och träning. Goyogi står också för en gemenskap, i ett yogauniversum vill så gärna vill bjuda in dig till.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik.

GOYOGI i KÖPENHAMN
Adress: Dag Hammerskjölds Allé 42A, 2100 København Ø
T: +45 20271745

Kontakta GOYOGI.se via post: support@goyogi.se
Du är också välkommen att ringa oss på +45 20271745

Öppningstider 
Måndag – Fredag 11.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 15.00
Söndag stängt