VILLKOR FÖR HANDEL OCH RETUR

90 DAGARS FULL RETURRÄTT - ENKEL RETURNERING PÅ GOYOGI.SE

goyogi.se gör det både enkelt och smidigt att returnera de varor du inte är nöjd med. Vare sig om det är dina nya shorts som inte passar ordentligt eller om du önskar en annan storlek av dina leggings du beställt, så skickar du enkelt tillbaka dina varor och får pengarna tillbaka.

 Om du vill returnera en produkt

Du har rätt att ångra ditt köp utan motivering inom 90 dagar. Om du har beställt flera varor i en order, kan du välja att ångra köpet av några eller alla dessa varor. Ångerrättsperioden löper ut 90 dagar efter den dag då du eller en annan person som du har valt (dock inte transportören) får varan i fysisk besittning.

Om du har beställt flera varor i en order, och vi inte kan leverera varorna samtidigt, börjar ångerrättsperioden att löpa då du eller en annan person som du har valt (dock inte transportören) får den sista varan i fysisk besittning. Om perioden löper ut på en helgdag, lördag, julafton, nyårsafton eller grundlovsdagen förlängs perioden till följande vardag.

Läs följande noggrant innan du öppnar förpackningen och använder dina produkter.

1) Yogamattor, handdukar och utrustning kan inte returneras om omslaget/förpackningen är trasig, öppnad eller skadad.
2) Varor ska returneras i samma skick och emballage som de levererades.
3) Prislappar och annan förpackning måste vara intakt.

Så här returnerar du:

Lägg tillbaka dina varor i lådan eller påsen som du fick dem i, med obruten förpackning och intakta prislappar.

I returpaketet ska du bifoga en kopia av orderbekräftelse, faktura, eller annan dokumentation för ditt köp, som inkluderar ditt ordernummer.

Stäng kartongen/påsen och sätt returetiketten som skickas med posten på paketet.

UPPMÄRKSAMHET! Det kostar 99 kr att använda returetiketten som skickas via e-post.

Om du vill byta objektet till en annan färg eller storlek, är det bara att lägga en  ny order på goyogi.se.

VIKTIGT gällande yogamattor, yogahanddukar och allmän yogautrustning.

Observera att vi inte returnerar yogamattor/handdukar/utrustning där förpackningen runt produkten antingen har tagits bort eller skadats. Av den anledningen är det viktigt att du inte bryter någon förpackning eller öppnar en produkt, om du inte är säker på att du vill behålla den. Med hänsyn till hygien och av etiska skäl, kommer vi med andra ord inte att kunna byta eller återbetala handdukar och yogamattor som har öppnats. Färgen, storleken, tjockleken och vikten på alla mattor/handdukar visas på vår hemsida, och självklart är du mer än välkommen att kontakta oss via mail eller telefon om du känner dig osäker på vilken yogamatta/handduk som som är bäst för just dig. Om yogamattan/handduken/utrustningen finns i originalförpackning, byter/återbetalar vi dig självklart enligt villkoren i vår returpolicy (ovan).

REAVAROR

Nedsatta varor som köpts online på goyogi.se har samma returrätt som ovan. Observera att rea-varor som sålts i vår fysiska butik inte kan returneras.

Vänligen kontakta oss via mail på: support@goyogi.se om du önskar att returnera någon produkt.

VAROR KÖPTA MED PRESENTKORT

Om du vill returnera en vara som köpts med ett presentkort, sätts pengarna tillbaka på presentkortet. När du får ett presentkort eller byter mot ett tillgodokvitto, kan du inte få pengarna tillbaka. Presentkort är giltiga i 3 år och kan användas både online eller i vår butik.

Vänligen sänd dina produkter till:

GOYOGI

Dag Hammerskjölds Alle 42 A

2100 København Ø

Denmark