VILLKOR FÖR HANDEL OCH RETUR

14 DAGARS FULL RETURRÄTT - ENKEL RETURNERING PÅ GOYOGI.SE

goyogi.se gör det både enkelt och smidigt att returnera de varor du inte är nöjd med. Vare sig om det är dina nya shorts som inte passar ordentligt eller om du önskar en annan storlek av dina leggings du beställt, så skickar du enkelt tillbaka dina varor och får pengarna tillbaka.

 Om du vill returnera en produkt

Allt du behöver göra är att skicka ett mail till support@goyogi.se med ditt femsiffriga beställningsnummer, så får du en retursedel som du använder för att skicka tillbaka dina varor till oss. Din returvara måste skickas till GOYOGI inom 14 dagar efter mottagandet. Kom ihåg att du inte kan returnera ett objekt som har använts eller där prislapp har tagits bort från kläderna.

En retursedel är gratis på Goyogi.se om du har köpt för mer än 699.- SEK. Om du har köpt för under detta belopp, kostar en retursedel 99.- SEK. Kostnaden för retursedeln dras från krediten på dina returvaror.

Om du vill byta objektet till en annan färg eller storlek, är det bara att lägga en  ny order på goyogi.se.

VIKTIGT gällande yogamattor, yogahanddukar och allmän yogautrustning.

Observera att vi inte returnerar yogamattor/handdukar/utrustning där förpackningen runt produkten antingen har tagits bort eller skadats. Av den anledningen är det viktigt att du inte bryter någon förpackning eller öppnar en produkt, om du inte är säker på att du vill behålla den. Med hänsyn till hygien och av etiska skäl, kommer vi med andra ord inte att kunna byta eller återbetala handdukar och yogamattor som har öppnats. Färgen, storleken, tjockleken och vikten på alla mattor/handdukar visas på vår hemsida, och självklart är du mer än välkommen att kontakta oss via mail eller telefon om du känner dig osäker på vilken yogamatta/handduk som som är bäst för just dig. Om yogamattan/handduken/utrustningen finns i originalförpackning, byter/återbetalar vi dig självklart enligt villkoren i vår returpolicy (ovan).

REAVAROR

Nedsatta varor som köpts online på goyogi.se har samma returrätt som ovan. Observera att rea-varor som sålts i vår fysiska butik inte kan returneras.

Vänligen kontakta oss via mail på: support@goyogi.se om du önskar att returnera någon produkt.

VAROR KÖPTA MED PRESENTKORT

Om du vill returnera en vara som köpts med ett presentkort, sätts pengarna tillbaka på presentkortet. När du får ett presentkort eller byter mot ett tillgodokvitto, kan du inte få pengarna tillbaka. Presentkort är giltiga i 3 år och kan användas både online eller i vår butik.

Vänligen sänd dina produkter till:

GOYOGI

Dag Hammerskjölds Alle 42 A

2100 København Ø

Denmark