Vilken yogaväska passar bäst till din yogamatta?

YOGAVÄSKA

Ta med dig din yogautrustning, vart du än är!

Om du utöver din yogamatta vill kunna få med dig vattenflaskan, handduken och kanske ett nytt ombyte av kläder, rekommenderar vi en praktisk yogaväska som du enkelt kan använda för att kunna transportera alla dina saker.

Yogamattans bredd är ofta det största problemet jämfört när du önskar att ha den i en vanlig sportväska. För att en yogamatta av standardstorlek ska kunna få plats, bör väskan vara över 63 cm bred eller lång. Många yogaväskor är försedda med band så att du enkelt kan bära den över axeln eller ryggen.

En yogaväska är också praktisk för förvaring hemma. Väskor gjorda av ett material såsom t.ex. Nylon, som är både vatten-och smutsavvisande, är perfekta för utomhusentusiaster som använder väskan flitigt. Om den även är gjord av ett material med fukttransporterande egenskaper, hjälper det att hålla både både väskan och mattan fräscha så att de kan användas om och om igen, år efter år.

Nedan har vi gjort en översikt som visar vilken av våra yogaväskor från Manduka som passar din yogamatta.

Om du behöver hjälp och vägledning, eller om din yogamatta inte kommer från Manduka, skriv till oss på support@goyogi.dk, så hittar vi den yogaväska som passar just dig.

Guide til at vælge yoga taske fra Manduka

Köp din nya Manduka Yogaväska här