Integritetspolicy

Sekretesspolicy - Insamling och användning av personuppgifter

Behandling av personuppgifter - i samband med ditt köp på GOYOGI har du angett ett antal personuppgifter, såsom ditt namn, adress, e-post, telefonnummer, betalningsinformation och storlek / form / färg på inköpta varor.

Vi behandlar dessa personuppgifter i samband med hanteringen av ditt köp, eftersom det är nödvändigt för oss för att vi ska kunna utföra vår del av transaktionen. Vi behåller dina personuppgifter tills det inte längre är relevant för GOYOGI att behålla dem (så länge det är i enlighet med danska köp- och marknadsföringslagen). Oberoende av GDPR lagras all transaktionsdata i 5 år i enlighet med den danska redovisningslagen.

Om du har beställt leverans, kommer informationen om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress samt dina varor att lämnas till våra rederier för att kunna leverera dina inköp.

Behandling av personuppgifter - Samtycke

Om du aktivt har registrerat dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du också att vi får kontakta dig via e-post gällande nyhetsbrev, erbjudanden eller annan information. Vi sparar din e-postadress och information om dina inköp hos oss tills den inte längre är relevant. Det kommer i praktiken innebära att vi sparar den tills att du aktivt meddelar oss att du inte längre vill få e-post från oss.

Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke, antingen genom att klicka på länken som finns längst ner i våra e-postmeddelanden eller genom att kontakta oss via support@goyogi.dk och informera oss om att du inte längre vill ha våra nyhetsbrev och erbjudanden.

 

Privacy Policy

Oavsett om vi behandlar din personliga information för att kunna uppfylla ett avtal eller på grund av ditt samtycke, behandlar vi alltid din personliga information säkert och konfidentiellt i enlighet med gällande lag, inklusive personuppgifter och dataskyddslagen.

Dina uppgifter kommer endast att användas för det syfte för vilket det samlades in och kommer att raderas när detta syfte är uppfyllt eller inte längre relevant.

Vi använder en tredje part för att behandla din betalningsinformation (Nets, Epay, Quickpay) och för hantering av dina inköp (Shopify). Vår mailserviece är Mailchimp. Vi har ingått i databehandlingsavtal med dessa dataprocessorer, vilket är vår garanti för att de kommer att följa gällande regler för dataskydd.

Information, invändning, ändring, dataöverföring och radering. Du kan alltid kontakta oss för att ta reda på vilken av dina personuppgifter vi har. Detta kan göras genom att kontakta:

GOYOGI AS

Reg. 38584340

DAG Hammerskjölds Alla 42 A, 2100 Köpenhamn Ø

E-post: support@goyogi.dk

Om vi av någon anledning har fel information om dig, har du självklart rätt att ställa den till rätta, precis som du har rätt att få informationen i vanligt format (dataportabilitet). Om du vill utöva din rätt att ändra eller begränsa behandlingen av dina personuppgifter eller till dataportabilitet, är du också mycket välkommen att skriva till oss på ovanstående e-postadress.

Om du inte längre vill att vi ska behandla din personliga information, kan du också skicka en begäran om detta till ovanstående e-postadress.

Om du vill återkalla ditt samtycke till behandlingen av din e-postadress (så att vi kan skicka dig vårt nyhetsbrev och relevanta erbjudanden), kan det göras när som helst genom att klicka på en länk i det individuella nyhetsbrevet.

Om du vill klaga på att Goyogi ApS behandlar dina personuppgifter kan du göra detta till Datatillsynet, på adressen Borgergade 28,5, 1300 Köpenhamn, telefon 33 19 32 00 e-post: dt@datatilsynet.dk.