LEVERANS OCH RETUR

Snabb leverans och gratis retur

Leverans i Sverige på 2-5 arbetsdagar

Vi strävar efter att packa och skicka din beställning samma dag vi tar emot den.

Vi skickar inte paket på helger och helgdagar, därför skickas de på den först kommande arbetsdagen.

När din beställning har skickats får du ett mail från GOYOGI där du hittar du en tracking link som du kan använda för att spåra din försändelse. Du är också alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta din beställning.


Fraktformer

Om du köper för mer än 699 kr levererar vi helt kostnadsfritt till ett postombud i din närhet. Om du köper för mindre än 699 kr kostar frakten 69 kronor.

Vi kan även leverera direkt till din hemadress eller företagsadress för en kostnad på 99 kr. Detta är priset oberoende av orderstorlek.

Returnering

Skulle något mot förmodan inte leva upp till dina förväntningar eller komma i en storlek som inte passar, går det enkelt och snabbt att skicka tillbaka din vara till Goyogi. Du skickar då bara ett mail till support@goyogi.se  med ditt 5-siffriga beställningsnummer. Därefter får du en retursedel som du använder för att skicka tillbaka dina varor till oss. Din returvara måste skickas till GOYOGI inom 14 dagar efter mottagandet. Kom ihåg att du inte kan returnera ett objekt som har använts eller där prislappen har tagits bort från kläderna.

En returesdel är gratis på Goyogi.se om du har köpt för mer än 699.- SEK. Har du köpt för under detta belopp, kostar en retursedel 99.- SEK. Kostnaden för returen dras från krediten på dina returvaror.