DELUXE MEDITATION BUNDLE

Upplev en fördjupande och lyxig meditation med vårt deluxe meditation bundle från Mindful Linen-kollektionen. Skapat för att förbättra din mindfulness-praktik kommer denna exklusiva samling att lyfta din meditation till nya höjder. I vår DELUXE MEDITATION BUNDLE kan du välja mellan våra vackra Mindful Linen-kuddar och zabutoner. Dessa element är noggrant utformade och designade för att säkerställa maximal komfort och fokus under din meditation.
 

Mindful Linen Zabuton är en mjuk och vadderad golvkudde som ger en bekväm bas för din meditation. Den stöder dina knän, vrister och fötter så att du kan uppnå en stabil och avslappnad sittande position. Med sin lyxiga kvalitet och hållbara material är en zabuton det perfekta underlaget för din meditationskudde.
 
Våra Mindful Linen meditationskuddar (crescent och zafu) är speciellt utformade för att stödja din ryggrad och bibehålla en rak hållning under sittande meditation. Meditationskudden hjälper till att lindra tryck och spänningar i kroppen så att du kan uppnå en mer avslappnad och balanserad meditation. Med sin eleganta och moderna design passar dessa kuddar perfekt in i varje inredningsstil.
 
Unna dig själv vårt extra lyxiga DELUXE MEDITATION BUNDLE och lyft din meditation och mindfulness till nya höjder. Beställ din Deluxe-bundle idag och ta nästa steg mot en djupare och mer fokuserad meditation. Med detta paket sparar du 50%!!