Om GOYOGI

Välkommen till vårt Yogauniversum fyllt av den bästa yogautrustningen och de mest passande kläderna för yoga, pilates, fitness eller en löptur i skogen.

“Som kund hos GOYOGI är vårt mål att du får en ärlig, inspirerande och professionell upplevelse”  Jannie Kongsfelt. Ägare. 

I vår butik finns erfarna yogis på plats för att vägleda dig till de produkter som passar just för dig och din träning. Alla är vi olika och vet hur viktigt det är med bra råd för att kunna göra de bästa valen för en både bekvämare och effektivare träning. Här på goyogi.se finns det också flera guider för att vägleda dig i dina val, ifall du inte har möjlighet att besöka GOYOGI-butiken i Köpenhamn med adressen:

GOYOGI

Dag Hammerskjölds Alle 42 A

2100 København Ø

På GOYOGI är vi stolta över att veta de produkter vi kan erbjuda är riktigt bra. Vi, det vill säga, både ägare, butikspersonal och affärspartners testar därför alla produkter du hittar hos oss. Vi använder många av dem under våra dagliga träningspass, oavsett om det är en varm yoga-timme, pilates, en meditativ yoga-timme eller på gymmet.

Historien om GOYOGI
Goyogi.dk startades 2014, som en webbshop, baserat på en önskan om att kunna erbjuda ett seriöst alternativ till sport-och modebutiker, med fokus på yogaprodukter. Goyogi öppnade i juli 2016 den första fysiska butiken. År 2017 öppnades butiken i Østerbro i Köpenhamn.

Sortimentet har vuxit mycket sedan starten år 2014, och inte minst har utbudet av yogakläder och yogautrustning för män blivit en stor framgång. Vi har handplockat de bästa produkterna från olika kända märken som Lululemon, Manduka, Onzie, K-DEER, Gai Lisva, Run & Relax, Swell och det danska varumärket Moonchild Yoga Wear. Förutom utrustning och kläder, säljer vi även tillbehör som t.ex. aromaterapi från Yogamood, böcker och smycken samt arrangerar events.

”Vårt uppdrag är: ”Great Gear for Great Yoga”. Det borde egentligen vara: ”We give Great Advice to you about our Great Yoga clothes, and Yoga Gear, so you can enjoy and experience Great Yoga”. Men det blev lite för långt, tycker marknadschefen, Bent Bruun. Ägare.

GOYOGIS framtid
Vi ser yoga som en gåva till människor. Vi tror och hoppas att ännu fler och fler människor kommer att hitta glädjen och den inre fred som finns i yoga. Därför tror vi på en god framtid för Goyogi, där vi kan ge råd och hjälpa ännu fler människor att hitta rätt yogautrustning och kläder.

Namaste
Team GOYOGI